Studenten verzorgen techniek tijdens de Masterclass van Kweekvijver Noord

Kweekvijver Noord (KVN)  organiseert maandelijks een Masterclass voor ondernemers en studenten in Neushoorn waarbij D’Drive studenten nauw betrokken zijn.
De coördinatie en regie van de technische productie wordt verzorgd door de studenten van Podium- en Evenemententechniek en de beeldregistraties door de studenten van Film en Media. De organisatie van het terugkerend event is in handen van Kweekvijver Noord, waarbij ook studenten van Event Management betrokken zijn doordat ze bij de Kweekvijver stage lopen. Doordat de setting van het event en de doelgroep anders is dan de vaak bestaande (concert) opdrachten, is dit een verbreding van het repertoire en daarom een zeer leerzame ervaring voor onze studenten.

A.s. donderdag gaat de Masterclass over Apps. Lees hieronder meer informatie of kijk op het facebookevent

Op donderdag 23 november is het zover, weer een nieuwe KVN Masterclass en dit keer volledig in het teken van Apps. Veel ondernemers kiezen er tegenwoordig voor om een app te laten ontwikkelen voor een webshop, als ondersteuning van producten/diensten of als product zelf.
Hoe wordt een app ontwikkeld? Waar moet u om denken als u een concept voor een app maakt? En hoe zorgt u ervoor dat de app een succes wordt?

Kom donderdag 23 november (14:00 – 17:00) naar de KVN Masterclass Apps en ontdek alles over:
– Concept, creatie en content ontwikkeling;
– Gebruiksvriendelijkheid (user research);
– Het maken van een app.

Onze sprekers:
Wouter Slotegraaf
Eigenaar van Freed en specialist in mobiele & interactieve softwareoplossingen.
Wouter komt vertellen hoe ze bij zijn bedrijf apps ontwikkelen en eventueel andere methodes die bedrijven gebruiken.

Sjoerd Walinga
Usability & User Experience expert
Sjoerd gaat dieper in op het gebruiksvriendelijk maken van apps en hoe aannames over het gebruik van een app kunnen leiden tot een mislukking.

Thijs Helfrich
Programmamaker & specialist in conceptontwikkeling
Tijdens deze masterclass komt Thijs vooral vertellen over wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen en vormgeven van een mobiele app, daarnaast komen techniekkeuze en valkuilen ook aan de orde.