Aanstormend talent krijgt podium in café de Backstage in Neushoorn

Maandelijks organiseren studenten van Event Management twee avonden waarbij De Backstage haar podium beschikbaar stelt voor lokaal talent. Op dinsdag is het podium beschikbaar voor artiesten van D’Drive en de Academie voor Popcultuur en op donderdag is het podium beschikbaar voor de Artiest Dans en Theater opleiding van D’Drive. Die avond mag vol geprogrammeerd worden met spannende voorstellingen.

Dinsdag 28 november start de eerste editie van ‘Zin in muziek op de dinsdagavond?’
Op die avond bieden we in De Backstage een podium aan jong, aanstormend talent met D’Drive & Academie voor Popcultuur presents.

De studenten van beide opleidingen zoeken de samenwerking op en verrassen je met uiteenlopende acts. Singer-songwriter Selma Ebbens maakt liedjes waar je bij weg kunt dromen. Onder begeleiding van haar band brengt ze op jazz geïnspireerde popliedjes ten gehore en met haar zoete stem weet ze het publiek te beroeren.
SubSpace tapt uit een heel ander vaatje. Het trio maakt stonerrock met pompende riffs en ze houden het simpel: tweestemmig, gitaar, bas en drums. Geïnspireerd door bands als Queens of the Stone Age, Baroness en Royal Blood bestempelen ze hun muziek als multiverse rock.
OverXited is een in 2017 opgericht coverband die laat zien dat Greenday en Jack Johnson in één en het zelfde repertoire past. Tevens weten ze van een countryklassieker een jazz/popliedje te maken. Deze avond dus bekende en onbekende liedjes in genres uiteenlopend van pop tot rock en jazz.

Zaal: Café de Backstage in Neushoorn
Tijd: 20.00-22.30 uur
Entree: Gratis
Kijk voor meer info op het Facebook event