ROC Roadtrip gaat naar Poppodium Metropool

ROC (K) on stage met talentvolle artiesten!  3e editie in Metropool Hengelo

Het popcircus ‘Roadtrip’ is een reizend podium voor de meest getalenteerde acts van Rijn IJssel Muziek, D’Drive Podiumkunsten Productie & Events Leeuwarden, Noorderpoort Kunst & Multimedia, Podium Academie Twente, NPAC Utrecht, Albeda College en Rock City Institute uit Eindhoven. Op donderdag 2 november biedt poppodium Metropool Hengelo het aanstormend muziektalent een fraaie plek!

De show in Hengelo zal de derde in successie worden. De volgende en vierde editie van ‘Roadtrip’ staat ook al op de rol. Dan als onderdeel van Eurosonic Noorderslag 2018: het zegt iets over de potentie van dit gezamenlijke initiatief van inmiddels 7 MBO scholen.

Met ‘Roadtrip’ willen de ROC’s hun studenten de mogelijkheid bieden om zich landelijk te presenteren in een professionele omgeving, maar ook met de bedoeling om elkaar te inspireren en netwerken te vergroten. Er wordt geselecteerd op onderscheidend vermogen, talent gekoppeld aan noeste arbeid en een stuk reeds aangetoonde professionaliteit.

In Hengelo staan o.a. geprogrammeerd de rockers van Storm uit Hengelo, het luisterrijke Speciaal Onderwijs ,de indie’s van Psyso en vanuit D’Drive de Psychotic Lumberjacks.

Ook zijn Poppunt Overijssel, Popacademie Artez en Popschool Hengelo aanwezig met een informatiestand voor alle bezoekers en is de organisatie van Roadtrip bezig met verdere randprogrammering.

Zie voor verdere informatie:
https://www.facebook.com/ROC-Roadtrip-209883279431663/

Donderdag 2 november 2017
Poppodium Metropool Hengelo ( Jupilerzaal en Paradijszaal)
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang:  19.30 uur

Tickets € 6 in de voorverkoop, € 7,50 aan de kassa.