Studenten D’Drive in actie tijdens de Midnightwalk

Het schooljaar is nog maar 2 weken aan de gang en onze nieuwe en hogere jaars studenten zijn volop bezig met het instuderen van verschillende acts tijdens de Midnightwalk op 16 september a.s.

Ook deze bijzondere editie van de Midnight Walk is D’Drive goed vertegenwoordigd. Deze 4e editie moest het er toch eens van komen.. een eigen anthem! Dit anthem van Two below zero ft. Milan Velberg krijg je niet meer uit je hoofd. De studenten van de opleiding Muziek en Sounddesign hebben hun krachten gebundeld. Met het anthem heeft D’Drive één doel; het publiek moet los! Een aanstekelijke start en goede opwarmer voor deze 5e editie van de Midnight walk! Een grote groep van minstens 80 studenten van onder andere de opleiding Theater en Dans zijn gestart met het maken van een pakkende openingsact op het MIDNIGHT WALK ANTHEM! Download hem nu alvast hier op de site! (beter kun je je niet voorbereiden?) En meld je aan want dit mag je niet missen.

Naast de openingsact verzorgt D’Drive op de vier hoofdlocaties tijdens de midnight walk vier acts in de vorm van theaterinstallaties. Het publiek kan letterlijk niet om ons heen en wordt ondergedompeld in vier verschillende werelden. Zo worden de stoffige poppen worden uit de kast gehaald.. en wist je dat de vrouwenhemel echt bestaat? Soms beland je in iemands territorium en dan moet je zelf maar inschatten of het verstandig is om te blijven staan. En snorren werken zonder morren heel hard aan alles wat moet..

Voor D’Drive is de Midnight Walk een voorbeeld van hun praktijk. ‘Dit is hoe wij werken en willen werken, alle disciplines hebben hun aandeel, ze werken samen en versterken elkaar. Studenten doen waar ze blij van worden met beide benen in de praktijk en daardoor leveren ze kwaliteit’  aldus Susanne Zuurbier, docent bij D’Drive en artistiek leider van de opening en de vier hoofdacts

 

GELUID AAN en LUISTER ONS ANTHEM

GELUID AAN – LUISTER.NAAR.ONS.ANTHEM. De start van de laatste Midnightwalk zal met dit nummer beginnen. Luister het hele nummer ook op www.midnightwalkleeuwarden.nl en schrijf je in! Een bijzondere laatste editie. Camera's mee en allemaal eigen beelden op je facebookpagina. Dat zou super zijn. #mnw2018

Geplaatst door Midnightwalk Leeuwarden op Woensdag 12 september 2018

 

Lees er alles over op  http://www.midnightwalkleeuwarden.nl/