Kritische vrienden in gesprek met D’Drive-docenten

D’Drive, school voor Creatieve industrie & Pedagogisch werk, wil van buiten naar binnen werken. Dat betekent dat wij de wereld om ons heen zien als het uitgangspunt van ons onderwijs.

De opleidingen werken op verschillende manieren met bedrijven samen. Ze hebben bedrijven waar prestaties en opdrachten worden uitgevoerd en waar studenten stage lopen. De opleidingen willen graag met een aantal bedrijven een nauwere samenwerking aangaan in de rol van kritische vriend.

Een vriend die ons op de hoogte houdt van de ontwikkelingen in het werkveld, een gastles wil geven, en feedback geeft op de inhoud van het onderwijs etc.

Afgelopen maandag hebben de opleidingen Artiest, Productie, Mediavormgeving, Gamedesign en IT hun eerste bijeenkomst met zo’n 75 kritische vrienden in Neushoorn gehad.

Een zeer geslaagde middag waarin docenten met de kritische vrienden tijdens een werksessie in gesprek gingen over Examinering en de BPV.
Tijdens het eten inspireerden Freek Pasveer van de Kweekvijver, Janpier Brands van Neushoorn en Frank Booij van Scepter,  alle genodigden met hun visie over cultuur, ondernemerschap en trends!